Älä jää yksin, älä jätä yksin.

Hoivattava ei voi hyvin ja ei tule kuulluksi ja ymmärretyksi ilman läheisen osallistumista hoivaan.     

LOWOn MinäOlen auttaa tunnistamaan kotihoidon ja hoivakodin asiakkaan omana itsenäisenä persoonana. Vuorovaikutus, tarvittavat avustavat ja hoidolliset toimenpiteet ovat henkilökohtaisempia sekä yksilöllisempiä mahdollistaen paremman asiakaskokemuksen ja -laadun. MinäOlen on myös oiva apuväline omaishoitajalle.  

Palvelut

MinäOlen

Kuka tuntee sinut ja historiasi,  kuka tietää mieltymyksesi ja toiveesi? Osallistutko ikääntyvän läheisesi elämään?  Omaishoito, avustajapalvelut, kotihoito, palveluasuminen  Ennakoi ja tee itsestäsi ja

Lue lisää »

Kokemusosaajat

Oletko tilanteessa, jossa tarvitset tukea ja tietoa. Mihin olet yhteydessä, jotta saat apua, vertaistukea, mistä löydät tuet joihin sinä tai omaisesi olette oikeutettuja.

Lue lisää »

Yhteistyökumppanit

Haluatko vaikuttaa ja olla mukana käyttämässä palvelujamme, tarjoamassa ja rakentamassa palveluja, jotka ovat ihmisläheisempiä ja inhimillisempiä.
Lisätietoja: jan-erik.laine@lowo.fi

Lue lisää »

Lue LOWOn tarina

LOWO syntyi henkilökohtaisista kokemuksista ja tarpeista edistää ikäihmisten, muistisairaiden ja nuorten hyvinvointia ja elämänlaatua

Omat kokemukseni ja jatkuva lähes päivittäinen julkinen keskustelu ikäihmisten ja nuorten palveluiden epäkohdista ja puutteista sai minut kehittämään ajatusta ja ideaa palveluyrityksestä, joka yhdistää tarpeet ja ratkaisut asiakkaan haluamalla tavalla, läpinäkyvästi ja luotettavasti….

Ajankohtaista

Työikäisen muistisairaus

Työikäisen puolisoni muistisairaus alkoi salakavalasti. Ensimmäiset oireet liittyivät hahmottamiseen ja käytökseen. Diagnoosin jälkeen oli helpompi ymmärtää tapahtuneita asioita. Erilaisia oireita oli näkyvissä. Meni pitkään ennen kuin sain hänet menemään työterveyslääkärille.

Lue lisää »