Kokemusosaajat

Oletko tilanteessa, jossa tarvitset tukea ja tietoa. Mihin olet yhteydessä, jotta saat apua, vertaistukea, mistä löydät tuet joihin sinä tai omaisesi olette oikeutettuja. Meillä on omakohtaista kokemusta ja tietoa auttaa ja vertaistukea sinua.

Stefan Laine

Terve! Tuen kokemusosaajana sinua sinulle tärkeissä kysymyksissä! Omaishoitajuuteen, vertaistuellisuuteen, ikääntymiseen ja mielenterveys- ja päihdetyöhön liittyvissä asioissa. Työnohjaajana minulla on pääpaino voimavaralähtöisyydessä ja ratkaisukeskeisyydessä. Asiakas (hoidettava)

Lue lisää »

Erika Laine

Omaishoitaja ja vertaistuki Pitkä kokemus omaisena hoidettavan kanssa asiakaskokemuksen polusta sosiaali- ja terveydenhoidon palveluissa auttaa myös sinua. Voit lukea tästä omakohtaisista kokemuksistani Kelan ja kunnan

Lue lisää »

Muut palvelut

Yhteistyökumppanit

Haluatko vaikuttaa ja olla mukana käyttämässä palvelujamme, tarjoamassa ja rakentamassa palveluja, jotka ovat ihmisläheisempiä ja inhimillisempiä.
Lisätietoja: jan-erik.laine@lowo.fi

Hyvä tietää -linkit

Löydä helposti julkisia, yksityisiä ja kolmannen sektorin palveluja. Olemme koonnet sinulle linkkejä palvelusivustoille.