LoWo_Artikkeli_03_1920pix

Mielenterveys kuuluu kaikille – myös arjen keskellä

Mielenterveyttä voi vahvistaa monella tavalla. Omista tunteista pitää voida puhua ja vaikeissa tilanteissa on saatava apua – matalalla kynnyksellä ja nopeasti. Usein olo helpottuu, kun joku kuuntelee.

Kansainvälinen mielenterveyspäivä muistuttaa meitä siitä, että mielen hyvinvointi on jokaisen oikeus. Tänä vuonna korostetaan erityisesti työelämän mielenterveyttä ja matalan kynnyksen tuen merkitystä​  (https://mieli.fi/yhteiskunta/kampanjat/kymppikymppi/). On tärkeää pysähtyä miettimään, miten voimme tukea omaa jaksamistamme arjessa.

Teknologia tukena mielen hyvinvoinnissa

MinunArkeni-sovellus on erinomainen työkalu mielenterveyden seurannassa. Sen avulla voit helposti seurata tuntemuksiasi ja toimintoja, kuten päivittäistä aktiivisuutta ja jaksamista. Sovellus auttaa tunnistamaan stressin merkkejä ja ylläpitämään tasapainoa arjessasi.

Sovelluksen ominaisuudet, kuten tuntemusten päiväkirja ja toimintojen seuranta, auttavat hahmottamaan kokonaiskuvaa omasta hyvinvoinnistasi. Voit kirjata ylös tuntemuksesi ja huomata, miten eri tekijät, kuten uni ja liikunta, vaikuttavat mielialaasi. MinunArkeni tukee myös ennakoivaa mielen hyvinvointia, jotta voit tehdä tarvittavat muutokset ennen kuin kuormitus kasvaa liikaa.

MinunArkeni-sovellus – apuna arjen hallinnassa

Kun haluat tukea mielen hyvinvointiasi, MinunArkeni voi auttaa sinua arjen seurannassa ja hallinnassa. Sovelluksen käyttö tarjoaa konkreettisen välineen oman tilan ja hyvinvoinnin seuraamiseen, tehden arjesta hallittavampaa ja turvallisempaa.

Kokeile MinunArkeni-sovellusta ja ota askel kohti parempaa arjen hallintaa!

Lähde: MIELI ry – ”Maailman mielenterveyspäivä 10.10.2024″​ https://mieli.fi/yhteiskunta/kampanjat/kymppikymppi/

LOWO

Jaa tämä artikkeli

Facebook
LinkedIn