MinäOlen

Kuka tuntee sinut ja historiasi,  kuka tietää mieltymyksesi ja toiveesi? Osallistutko ikääntyvän läheisesi elämään? 

Omaishoito, avustajapalvelut, kotihoito, palveluasuminen 

Ennakoi ja tee itsestäsi ja läheisestäsi MinäOlen-taulu, siltä varalta, että kommunikointi omista tarpeista ja toiveista ei enää onnistu.    

Kuka sinä olet, mitä sinä tarvitset ja mitä sinä toivot 

MinäOlen  on syntynyt yhdessä hoiva-alan ammattilaisten kanssa. Tuki kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen kotona, kotihoidossa ja hoivakodissa, hoidettavan, omaisen ja hoiva-ammattilasien välillä.

Palvelun tarpeen arviointi

Auttaa ymmärtämään kokonaisvaltaisesti, kun tehdään palvelun tarpeen arviointia niin kotona kuin hoivakodissa yhdessä omaisten, sosiaaliviranomaisten ja terveydenhoidon ammattilaisten kanssa. 

Kun edessä on muutto hoivakotiin

Helpottaa palvelusuunnitelman ja asiakassuunnitelman tekemistä. 

Hiljainen tieto ja eletty elämä siirtyy tiedoksi hoitajille ja auttaa ymmärtämään sinua ja millaisen toivot arkesi hoivakodissa olevan. 

Hoivakodin huoneesi on sinun kotisi

Millainen on ympäristö, jossa haluat asua, sinulle tärkeät valokuvat, esineet (matkamuisto, kukkaruukku, taulu, kirja), torkkupeitto, verhot, lempituoli, valaistus, oma tv, oma radio. Mitä musiikkia haluat kuunnella, mikä hermostuttaa sinua, mikä rauhoittaa sinua, miten haluat kahvisi, mistä askareista pidät, kauneudenhoitotarvikkeesi, minkä värisiä vaatteita haluat käyttää, jne.  

Osallistu testaukseen ja kehitä palvelua kanssamme. 

Klikkaa tästä: minaolen.lowo.fi

Lisätietoja: Erika Laine puh. 040 588 3320 

 

Muut palvelut

Kokemusosaajat

Oletko tilanteessa, jossa tarvitset tukea ja tietoa. Mihin olet yhteydessä, jotta saat apua, vertaistukea, mistä löydät tuet joihin sinä tai omaisesi olette oikeutettuja. Meillä on omakohtaista kokemusta ja tietoa auttaa ja vertaistukea sinua.

Yhteistyökumppanit

Haluatko vaikuttaa ja olla mukana käyttämässä palvelujamme, tarjoamassa ja rakentamassa palveluja, jotka ovat ihmisläheisempiä ja inhimillisempiä.
Lisätietoja: jan-erik.laine@lowo.fi